Close
  • Hlavní
  • /
  • Nabídky
  • /
  • Černý pátek přichází u společnosti Dell brzy: 7 týdnů nabídek na XPS 15, notebooky Alienware a další

Černý pátek přichází u společnosti Dell brzy: 7 týdnů nabídek na XPS 15, notebooky Alienware a další

Amazon Prime Day je zábal a nyní se všechny oči dívají na nadcházejícíČerný pátekaKybernetické pondělíprodej příští měsíc.


Prodej má být zahájen v pátek 27. listopadu letošního roku, ale někteří maloobchodníci se rozhodli, že je příliš daleko a že si všichni zaslouží o něco déle než jeden nebo dva dny, abychom si užívali výhod, a proto společnost Dell právě oznámila sedmitýdenní prodej počínaje dnešním dnem a potrvá do pondělí 7. prosince.

  • Předobjednávky PS5: Kde koupit PS5
  • Xbox Series V rozbije obal jako „první přenosný Xbox“ od Microsoftu a vypadá divoce
  • Konzole speciální edice PS5 Spider-Man Miles Morales je naprosto ohromující
  • Samsung Galaxy Z Dual Fold odhalen - posouvá skládací telefony do extrému

Vzhledem k tomu, že v letošním roce všichni nakupujeme online, společnost Dell dokonce uvedla na trh nový interaktivní zážitek z nakupování, který nabízí 360stupňové 3D ukázky, widgety pro nakupování AR a rychlejší časy obnovy stránky - a nové funkce jsou k dispozici pro iOS Android pro spuštění, takže můžete na svém smartphonu nakupovat z pohodlí gauče, koupelny nebo když jste na procházce a jste zasaženi touhou po novém notebooku.

Nakupující mohou ušetřit až 400 $, zatímco malé obchody společnosti Dell mohou zákazníkům ušetřit až 50% slevu na technologie. Podívejte se, až začnou slevy na prodej Black Friday společnosti Dell a malé firmy níže, abyste si nenechali ujít:

Prodej společnosti Dell na Černý pátek

Od 15. října do 28. listopadu najdete slevy na XPS, Alienware, Precision a Vostro.


Od 2. listopadu do 28. listopadu mohou zákazníci před velkým dnem získat přednostní přístup ke všem nabídkám Black Friday od společnosti Dell.

Tím to také nekončí; Nabídky společnosti Dell Doorbuster začínají od 16. listopadu, s denními nabídkami až do 25. listopadu, a další nabídky Doorbuster 26. listopadu, od 7:00 PT / 10:00 ET do 9:00 PT / 12:00 ET (27. listopadu) a 27. listopadu od 5:00 PT / 8:00 ET až 7:00 PT / 10PM ET.

Pokud se vám to všechno nějak podaří, můžete získat 10% slevu na PC na webu společnosti Dell se slevovým kódemDOVOLENÁ 10.


Prodej společnosti Cyber ​​Monday od společnosti Dell

Od 29. listopadu do 7. prosince můžete nakupovat výprodej společnosti Cyber ​​Monday od společnosti Dell (nebo www.Dell.com/sbcybermonday.pokud jste malá firma).

Kromě toho existují hodinové dohody Doorbuster mezi 5:00 PT / 8AM ET a 7PM PT / 10PM ET.